Spirit Revolution

Szellemi, Tudati forradalom

Workshop *Gyakorlati műhely

A Spirit revolution workshop célja

* a csoportban zajló önismereti munka, melynek alapja a rendszerelvű gondolkodás, test-mező elmélet, energetikai felfogás.

A morfogenetikus térben dolgozunk, ami rendszer elvű, holografikus szerkezetű és így részei hordozzák az egészre vonatkozó információ tömeget.

A morfogenetikus tér lehetőséget ad arra, hogy egyszerre, egy időben több dimenzióban, több dimenzióba is átnyúló energia mátrixban dolgozzunk.

A mező amiben dolgozunk hat a testünkre, szervezetünkre, a mezőben megjelenő információkat eljuttatja minden egyes sejthez.

Ma már sok helyen megjelenik a Body mind , mint elmélet ami azt jelenti: nem csak agyunk, egész testünk érez, gondolkozik, emlékezik. Ha a mezőben átíródik valami, egy érintés, egy hang egy mozdulat által, akkor az bekerül a sejtekbe és így az egész szervezetbe.

A workshopokon lehetőséged van arra, hogy megtapasztald azokat a pillanatokat, mikor képessé válsz a magasabb szintű tudatosságodból gondolkozni és érezni. Megtapasztalhatod, hogyan változtatja ez meg a testi, érzelmi megélésedet a jelenben.

A történet csúcspontján, érzetek, érzések, gondolatok és szavak rögzülnek benned, így a sajátoddá válnak, hazaviheted őket. Innentől a tiéd, bármikor előhozhatod, új lehetőséget, erőforrást jelentnek ezek neked.

Zárt csoportban dolgozunk, egy csoport maximum 10 fő lehet.

A csoport, 6 hétig dolgozik együtt.

A részvételhez semmi különleges és előzetes tudás nem szükséges!

A workshopok kéthetente szerdán 17.30-21.00-ig lesznek.

Részvételi díj: 5.000 Ft/ alkalom/fő, így a hat hét összesen 30.000 Ft. Aki egy összegben fizet első alkalommal annak az 25.000 Ft.

Helyszín: Ébredés Háza,Budapest IX.kerület Mester utca 11.2/3. 24-es kapucsengő 

Az első csoport indulása 2012. október 10. BETELT! Következő csoport október 17.-én indul!

A csoport további időpontjai:

* október 24

* november 7,21

* december 5, 19

Aki szeretne részt venni a programon az kérem,hogy telefonon vagy e mailben jelentkezzen, és az első alkalom díját vagy a 25.000 Ft-ot utalja át részünkre.

06-20-410-05-07, varadiandrea@index.hu

A hatodik alkalom után igazolást adok a 24 óra gyakorlat elvégzéséről, amit a későbbiekben, ha szeretnél részt venni a Szellemi műhelyen, a tréneri képzésünkben, felhasználhatod a gyakorlati időszak igazolására.

 

Kapcsolat felvétel

Kedves Látogató!

Ha szeretnél jelentkezni worksohpra vagy a képzésre, ha kérdésed, véleményed van, kérlek töltsd ki az űrlapot.

Teljes Név*
Telefonszám
E mail cím*
Üzenet*